کاربردهای لیپاز در صنایع غذایی

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته زیست شناسی (آموزش_و_پژوهش)

عنوان: کاربردهای لیپاز در صنایع غذایی، متن ترجمه به فارسی + متن Pdf لاتین

قالب: Word

تعداد صفحات: 36

لیپازها قابل انعطاف‌ترین بیوکاتالیست­ها بوده و طیف گسترده‌ای از واکنش‌های زیست تبدیلی مانند آب کافت، اینتراستریفیکاسیون، استری شدن، تجزیه الکولیز، تجزیه اسید و آمینولیز را انجام می‌دهند. لیپازها می‌توانند بر روی انواعی از سوبستراها شامل روغن‌های طبیعی، تری گلیسیریدهای مصنوعی و استرهای اسیدهای چرب عمل کنند. آن‌ها به حلال‌ها مقاوم هستند و در طیف گسترده‌ای از برنامه‌های کاربردی بیوتکنولوژی مورد استفاده قرار می‌گیرند. لیپاز تبادل استری، هیدرولیز و استرسازی و گروه مهمی از واکنش‌های مربوط به برنامه‌های کاربردی فن‌آوری مواد غذایی در صنعت چربی و روغن‌سازی، صنایع لبنی، دارویی و صنایع نانوایی را کاتالیز می‌کند. لیپازها بسیار تخصصی هستند؛ چراکه چربی‌ها را به اسیدهای چرب و گلیسرول، هیدرولیز می‌کنند که این کار توسط تداخل آب - چربی اتفاق می‌افتد و می‌تواند در محیط غیر آبی، این واکنش را معکوس کند. برنامه‌های کاربردی بیوتکنولوژی جدید مانند سنتز پلیمرهای زیستی، تولید بیودیزل، تیمار فاضلاب حاوی چربی، سنتز انانتیوپور دارویی و عوامل nutraceutical، با موفقیت انجام شده است. مقاله حاضر، مرز فناوری لیپاز را به کاربردهای فرآوری مواد غذایی می‌گستراند و به بحث در مورد خصوصیات مهم لیپاز و منابع آن می‌پردازد. روش‌های مختلف تثبیت لیپاز برای برنامه‌های کاربردی فن‌آوری مواد غذایی، روش‌های متنوع برای سنجش لیپاز، تولید لیپاز توسط استراتژی‌های تخمیر در حالت مستغرق و جامد و دیگر روش‌های تصفیه در دسترس همراه با جزئیات، بحث شده است.

کلیدواژه‌ها: استر، اسیدهای چرب، کاربردهای مواد غذایی، لیپازها، منابع لیپاز، تری گلیسیرید

کد IPC: INT. Cl.8 C12N9 / 20

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته زیست شناسی (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 4915 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 36

حجم فایل:295 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل