دانلود تحقیق و فایل پیرامون اسید و خطرات آن رشته شیمی

دسته بندي : 🔺سایر » 🔺پروژه های آموزشی

کلمه «اسید» (به انگلیسی:acid) از واژه لاتین acidus به معنای «ترش مزه» آمده‌است. تعاریف گوناگونی برای اسید و باز وجود دارد، از آنگونه تعاریف آرنیوس، لوری-برونستد و لوییس. اسیدها موادی ترش طعم اند ویژگی خورندگی دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و بازها را خنثی می کنند. بازها موادی با مزهٔ گس-تلخ اند حالتی لزج دارند شناساگرها را تغییر رنگ می دهند و اسیدها را خنثی می کنند.

سرفصل :
اسید
تعریف قدیمی
خنثی شدن
فرمیک اسید
تاریخچه
خواص عمومی اسید
روش تولید
کاربرد ویژه
هتروپلی اسیدها
مصرف بي خطر اسيد پانتوتنيك
اسيدهاي چرب ترانس بافت چربي و خطر ابتلا به بيماري عروق کرونر
برگشت اسید معده در نوزادان نارس و خطر مرگ
مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ خطر بروز آلزایمر را كاهش می‌دهد
خطرهای ناشی از اسیدی شدن آب اقیانوس ها
خطر در کمین موجودات دریایی
چه می نا کرد

بیش از 16 صفحه فایل Word

دسته بندی: 🔺سایر » 🔺پروژه های آموزشی

تعداد مشاهده: 2979 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

حجم فایل:26 کیلوبایت

 قیمت: 45,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل