کتاب موادغذایی با خواص آنتی بیوتیکی

دسته بندي : 🔺سایر » 🔺پروژه های آموزشی

مطالب موجود در دانشنامه ” موادغذایی با خواص آنتی بیوتیکی ” :
♦ مقدمه
♦ پونه کوهی
♦ سرکه سیب
♦ عسل
♦ سیر
♦ عصاره زنجبیل
♦ چای سبز
♦ لیموترش
♦ آویشن
♦ میخک

از متن کتاب :

لیموترش خواص آنتی بیوتیک دارد . لیموترش، بسته ای پر از مواد مغزی است. آب لیموحاوی ویتامین سی، بی کمپلکس، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و فیبر است. جالب است بدانید لیموترش بیشتر از سیب و انگور پتاسیم دارد.
از آنجایی که آب لیمو می تواند مینای دندان را از بین ببرد، حتما آن را با آب رقیق کنید.
پیشنهاد می کنم از آب ولرم استفاده کنید. صبح بعد از بیدار شدن از خواب آب لیمو اولین چیزی باشد که میل میکنید و بعد از ۱۵ تا ۳۰ دقیقه، صبحانه خود را نوش جان کنید. با این کار، از تمام خواص این لیمو ترش جادویی بهرمند خواهید شد.
کاهش عفونتهای ویروسی
آبلیموی داغ مؤثرترین راه برای کاهش عفونتهای ویروسی و گلودردهای همراه با آن است. اگر یادتان باشد، گفتیم آب لیمو دستگاه ایمنی بدن را تقویت می کند و این عفونت ها را ریشه کن خواهد کرد .

لیموترش یکی از مرکبات پرخاصیت است . چون سرشار از ویتامین سی بوده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند . این میوه برای مقابله با ویروس های زمستانی مانند آنفولانزا ، سرماخوردگی و یا آنژین موثر است .

دسته بندی: 🔺سایر » 🔺پروژه های آموزشی

تعداد مشاهده: 2201 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 53

حجم فایل:12,334 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل