پاورپوينت فرآيند توليد نوشابه با محوريت كارخانه زمزم كارآموزي شركت زمزم

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)

فهرست 

تاريخچه نوشابه سازي در جهان و ايران:

 

انواع نوشابه های گازدار

تاریخچه شرکت زمزم 

واحدهاي اصلي كارخانه نوشابه سازي

انواع ظروف و  درب‌هاي مورد استفاده کارخانه زمزم

فناوری و مراحل تولید نوشابه گازدارلیموناد درخط تولیدAVE:

۱) ساخت شربت نوشابه لیموناد

۲) اختلاط شربت آب و گاز کربن دي اکسید:

۳) بسته بندی وپرکردن

مراحل تولید و فناوري نوشابه گازدار لیموناد درخط تولید KHS

مراحل تولیدوفناوري نوشابه گازدار لیموناد درخط تولید KHS

فرایند تولید وفراینددرخط SBC

واحدهاي كارخانه

۱)واحد تصفیه خانه:

۲) واحدعصاره خانه یاشربت سازی

۳)تولید گاز کربن دي اکسید

۴) واحد تولید بطري

۵)تصفیه تصفیه خانه ي فاضلاب

۶)واحد کنترل کیفیت و آزمایشات

آزمایشات مربوط به مواد اولیه

+آزمایشات صورت گرفته حین تولید (ظروف محصولات)

+آزمایشات مربوط به محصول:

بخش میکروبی

 

خلاصه اي از مطالب:

 

✓این خط برای تولید شیشه های یکبارمصرف وشیشه های درحال گردش است که دارای دو مسیر می‌باشد

✓ورود شیشه های یکبارمصرف به مسیر اول  توسط دستگاه وشستشوی این شیشه هاباآب رزین

✓ورودشیشه های درحال گردش به مسیر دوم وشستشوی این شیشه هادردستگاه بطری شوی(درهرریف ان ۳۴جایگاه است و دارای مخازن سود وکلرواب داغ می‌باشد)

✓ورود شیشه به مسیر تسمه نقاله وعبور آن از جایگاه آیینه باز(تشخیص شیشه های کثیف وشکسته‌ولب پریده و....)

✓ورود شیشه های سالم به دستگاه فیلروپرودربندی آن ها

✓عبورشیشه های پرودربندی شده از جایگاه آیینه پر(برای تشخیص پریاخالی بودن شیشه هاوتشخیص آلودگی و....)

✓عبورازیک‌ حرارت وفشار ملایم بمنظورازبین رفتن خیسی درب

✓کدزنی

✓عبوررازجایگاه آیینه ‌پرنهایی برای بررسی کدوحجم محصول دربطری هاو.....

*نکنه :مراحل آماده سازی شربت مانند خط قبلی است

 

 

 

 

 

 

 

 

✓ورود آب به تانک شن به منظورفیلتراسیون و جدا سازي مواد کلوئیدي و رسوبات

✓ورود آب به تانک زغال جهت ازبین بردن رنگ و بوي چیه صفر رساندن کلرموجود در آن ازطریق واکنش بازغال

✓اب حاصل؛ اب رزین است که ازطریق اتصالات جهت شستشوی بطری و.... به خط انتقال میابد

*اگرهدف تولید ابROباشد:

✓انتقال آب ازتانک زغال به دستگاهRO

✓ورود آب به مهارت پلی اتیلن

✓انتقال آب به دستگاه UV(تاباندن اشعه به آب جهت ازبین بردن آلودگی‌های میکروبی وباکتری ها),

✓انتقال اب به دستگاه لاشه گیروجداسازی آلودگی ها

✓انتقال آبROبه خطوط تولید جهت تولید محصولات(سختی این اب زیر ۵۰است)

 

۲) واحدعصاره خانه یاشربت سازی

✓تولید شربت نوشابه

✓درابن قسمت ۸تاتانک ۶واحدی قراردارد

✓هرتانک دارای فلومتری است که ارتفاع محصول درهرتانک رانشان می‌دهد

✓واحد مورد استفاده براي نوشابه«واحد»است مثلا 7واحدلیموناد.که هرواحد450گالن و هر گالن 1500 تا از صندوق هاي 24تایی است.

✓ شکر(به مقدار لازم و محاسبه شده)+آبRO(بادمای۶۰_۸۰درجه)+نگهدارنده(سدیم بنزوات) + اسید سیتریک + عصاره مدنظر

✓مخزن CIP دراین قسمت است که به صورت ماهانه یاهفتگی انجام میشود

*نکته :✓اماده سازی محتویات دوغ درمکانی جدا ازعصاره خانه نوشابه انجام میشود.

۳)تولید گاز کربن دي اکسید:

✓به صورت آماده از بیرون خریداری می‌شود.

 

۴) واحد تولید بطري

PET

✓ورودپلی فرم ها به دستگاه و قرارگیری آن ها در قالب های مدنظر

✓ورودلوله استریچ به داخل پلی فرم ها

✓اعمال فشارودمای بالا

✓تغییر شکل وتولید بطری مدنظر طبق قالب

 

۵)تصفیه تصفیه خانه ي فاضلاب:

هدف کاهش بارآلی موجود در آب پساب حاصل از کارخانه

انجام آزمایش BODوCOD

استفاده ازاب تصفیه شده در زمین کشاورزی و مزارع.

 

آزمایشات مربوط به مواد اولیه

✓شکر:درجه خلوص ورنگ محلول و میزان ناخالصی و...

✓عصاره:عصاره از شرکت زمزم ایران به کارخانه ارسال میشود که در کارخانه کنترل میشود.

✓اب: دربخش بعدی توضیح داده میشود.

+آزمایشات مربوط به آب:

✓دارای کیت های آماده که برای آسان سازی محلول استفاده میشود

✓ازمایش سختی: ۵سی سی  اب+چندقطره اسیدشماره یک(هرچه املاح بیشتررنگ آن قرمزترواگر املاح کمتر باشد رنگ آن آبی می‌شود)+اسید دوم به صورت آهسته اضافه میکنیم (تازمانی که رنگ آن آبی شودوتعدادقطراتی که ریختیم می‌شماریم) وسپس در عدد۱۷.۸ضرب میکنیم(PPM)

✓مقدارسختی اب RO؛۰.۳است

✓ازمایش کلر :مقداری آب در شرف استوانه ای مدرج می‌ریزیم+۱_۲قطره کیت شماره یک+۱_۳قطره کیت شماره دو سپس به آن زمان میدهیم و ازنظررنگی آن رامیسنجیم وبه خطی که در ظرف مدرج نزدیک باشدمقدار کلر است که برای این آب صفر باید باشد

 

 

 

 

✓ماده خشک:ازطریق آون ورطوبت سنج میتوان آن رااندازه گرفت وباجایگذاری اعداد بدست اومده درفرمول ذیل مقدارماده خشک رامحاسبه میکنیم.

{W2÷{Ws_(W2_W1)×100:مقداررطوبت*

*مقدار ماده خشک:مقدار رطوبت _100

✓اندازه گیری نمک:یکی دیگرازآزمایشات مربوط به دوغ اندازه گیری نمک است که برای تعیین آن ازنقره نیترات(AgNo3) وکرومات پتاسیم(معرفK2CrO4) استفاده میکنیم ونقطه پایان واکنش تغییررنگ به آجری است وطبق فرمول حجم نقره نیترات مصرف شده را در0.585ضرب کرده وسپس بروزن نمونه تقسیم میکنیم.

K2CRO4 +AgNo3+Nacl=Ag2Cro4(s)+ KNo4

✓تست کدورت:بادستگاه کدورت سنج مقداران بدست می آیدوبرای تعیین مقدارکدورت ماالشعیراستفاده می‌شود.

 

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 716 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: .pptx

تعداد صفحات: 30

حجم فایل:6,962 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل