نمونه سوالات کیک ساز و ترساز فنی و حرفه ای

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » 🔺سایر

منابع آزمون کیک ساز و ترساز فنی و حرفه ای

کاملترین و بهترین منبع آزمون مهارت کیک ساز و ترساز فنی و حرفه ای شامل نمونه سوال به صورت سوال و جواب + نمونه سوال به صورت تست با جواب + جزوه آموزشی + سوالات خودآزموایی جهت مهک و تست خود برای آمادگی 100 درصد و قبولی در آزمون کیک ساز و ترساز فنی و حرفه ای

تعداد کل سوالات: 1440

تعداد تست ها: 370

تعداد سوال و جواب: 1010

تعداد صفحات جزوه: 40

تعداد سوالات خودآموز: 60 تست

فرمت: pdf

برای دریافت مدرک معتبر در زمینه شیرینی‌ پزی و کیک‌ سازی، علاوه بر گذراندن دوره‌ های فنی حرفه‌ ای، باید در آزمون مربوطه نمره قبولی را کسب کنید. نمونه سوالات کیک‌ ساز و ترساز فنی حرفه‌ ای به عنوان منبعی برای آشنایی با ساختار و موضوعات آزمون و به دست آوردن آمادگی لازم برای شرکت در آن مورد استفاده قرار می‌ گیرد. این سوالات باعث آشنایی شما با ساختار و موضوعات مورد آزمون می‌ شوند و به شما کمک می‌کنند تا بهترین آمادگی را برای قبولی در آزمون داشته باشید.

برخی از سوالات پکیج:

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش؟

۱- خامه- شکلات- روغن

۲- شکلات- آب- خامه

۳- خامه- شکلات

۴- شکلات-خامه- شربت

در تهیه دسرها چگونه از ورق ژلاتین استفاده می کنیم؟

۱- همراه با شکر، زرده را خوب میزنیم و سپس کرم می نماییم.

۲- آب جوش حل کرده بن ماری می نماییم.

۳- با شیر مخلوط کرده سپس گرم می کنیم.

۴- در آب سرد قرار داده سپس با کمی آب گرم بن ماری می کنیم.

چه میوه ای می توانیم در داخل بستنی استفاده کنیم که حالت یخ زدگی پیدا نکند؟

۱- توت فرنگی

۲- هلو

۳- موز

۴- آناناس

علت پدیدار شدن خال هاي قهوه اي تیره رنگ در کیک بعد از پخت چیست؟

1- کهنه بودن وانیل

2- کهنه بودن تخم مرغ

3- کهنه بودن بکینگ پودر

4- خوب مخلوط نشدن روغن در مایه کیک

تشکیل یک قشر تخم مرغ در ته کیک، علت آن کدام است؟

1- چبسندگی کیک

2- زمختی کیک

3- پف نکردن کیک

4- زرده به حد کافی زده نشده است.

علت ترک خوردن پوسته کیک پس از پخت چیست؟

1- شکر زیاد است و زیاد بودن حرارت      

2- پخت طولانی و شل بودن مایه کیک

3- کافی نبودن هم خوردن مایه و زیاد بودن حرارت

4- سفت بودن خمیر کیک و بکینگ پودر زیاد.

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » 🔺سایر

تعداد مشاهده: 60 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 200

حجم فایل:13,927 کیلوبایت

 قیمت: 45,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل