دانلود جزوه شیمی مواد غذایی 2 دانشگاه شهید بهشتی


جزوه شیمی مواد غذایی دو آماده برای دانلود است.

دانشگاه: شهید بهشتی تهران

استاد: دکتر مرتضویان

فرمت: PDF پی دی اف - قابل اجرا بر روی گوشی، لپ تاپ و...

کیفیت: عالی

دانلود نمونه

فهرست

1- طعم

2- رنگ

3- قهوه ای شدن

4- افزودنی ها

5- کاربرد اسیدها در صنعت غذا

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 73 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

حجم فایل:20,950 کیلوبایت

 قیمت : 25,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل