بیوماس (زیست توده) و بررسی تولید برق از آن

دسته بندي : 🔺سایر » 🔺پروژه های آموزشی

پروژه حاضر تحت عنوان بیوماس (زیست توده) و بررسی تولید برق از آن آماده گردیده است.همانطور که میدانید زیست توده ترجمه لغت بیوماس (Biomass) می باشد و انرژی زیست توده به انرژی حاصل از مواد و موجوداتی گفته میشود که در گذشته نزدیک جاندار بوده اند و حال تبدیل به ضایعات و یا فضولات شده اند.

پروژه حاضر در ۵ فصل و در عناوین : وضعیت انرژی های تجدید پذیر و راهکارهائی جهت بهبود آن ، زیست توده چیست؟ ، روش های استفاده از پسماند ها (زباله ها) به منظور تولید انرژی برق ، استفاده از انرژی بیوگاز زباله های شهری به عنوان سوخت جایگزین و برآورد پتانسیل استحصال انرژی الکتریکی از منابع زیست توده استان خراسان رضوی آماده شده است.

از آنجا که انرژی های فسیلی بنا به دلایل محکم در آینده نزدیک بایستی جای خود را به انرژی های تجدید پذیر بدهند ، تحقیقاتی که با عناوین انرژی های نو و تجدید پذیر از جمله انرژی بیوماس بسیار کاربردی و مفید میباشند.با توجه به بررسی های انجام شده در پروژه بیوماس (زیست توده) و بررسی تولید برق از آن و بر مبنای تحلیل های انجام شده ، میزان انرژی قابل دریافت سالانه از منابع زیست توده حاصل از برآورد سنجی مراکز دفن زائدات جامد شهری زباله ها سامانه های جمع آوری فاضلابهای شهری موجود ، فاضلابهای صنایع غذایی ، زائدات دامی و ضایعات و زائدات کشاورزی و باغی، در یکی از استانهای ایران برابر ۶۶۵۸۷٫۳۱ گیگاوات ساعت برآورد میگردد

بطور کلی به کلیه موادی که دارای منشاء زیستی بوده و قابلیت فسادپذیری تجزیه زیستی را داشته باشند ، منابع زیست توده اطلاق می گردد. هرچند که تعاریف متعددی برای منابع زیست توده وجود دارد ، ولی تقریباً مهمترین توصیف این منابع از سوی کمیسیون اتحادیه اروپا در سال ۲۰۰۰ میلادی ارائه گردیده است که طی آن آمده است : زیست توده کلیه اجزاء قابل تجزیه زیستی از محصولات فاضلابها و زایدات کشاورزی شامل مواد گیاهی و حیوانی صنایع جنگلی و سایر صنایع مرتبط با آن و زباله های فسادپذیر و قابل تجزیه زیستی شهری و صنعتی می باشند.

برای زیست توده تعاریف مختلف و متنوعی موجود است. برای مثال در یک تعریف ساده می توان گفت: زیست توده شامل کلیه موادی در طبیعت می شود که درگذشته نزدیک جاندار بوده ، ازموجودات زنده بعمل آمده و یا زائدات ، ضایعات و یا فضولات آنها می باشند. زیست توده درمقابل منابع فسیلی مطرح می شود. می دانیم که منشاء منابع فسیلی نیز منابع زیست توده می باشد ولی تفاوت آنها دراین است که منابع فسیلی از منابع زیست توده که درگذشته بسیار دورزنده بوده اند (دهها میلیون سال پیش) و تحت شرایط فشار ودمای خاص حاصل شده اند.

دسته بندی: 🔺سایر » 🔺پروژه های آموزشی

تعداد مشاهده: 2622 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 163

حجم فایل:6,276 کیلوبایت

 قیمت: 65,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل