کتاب لوفا _ گیاه اسفنج

دسته بندي : 🔺سایر » 🔺پروژه های آموزشی

عناوین موضوعات کتاب ” لوفا_ گیاه اسفنج ” :
مقدمه
انواع و شیوه پرورش کدوهای قلیانی
انواع کدوهای قلیانی
مبدأ و تاریخچه گیاه لوفا
مشخصات گیاهشناسی لوفا
پراکنش و نیازهای اقلیمی لوفا
کاشت و داشت گیاه لوفا
پرورش گیاه لوفا بر روی داربست ها
آفات و بیماری های گیاه لوفا
برداشت محصول لوفا
نگهداری و فرآوری محصول لوفا
تولید جهانی محصول لوفا
بازاریابی و فروش محصول لوفا
مشکلات تولید اسفنج لوفا
راهکارهای افزایش تولید لوفا در کشورها

عناصر غذایی گیاه لوفا
موارد مصرف گیاه لوفا
کاربردهای زینتی گیاه لوفا
مصارف غذایی گیاه لوفا
مصارف صنعتی گیاه لوفا
مصارف آرایشی – بهداشتی گیاه لوفا
مصارف داروئی گیاه لوفا
کاربردهای فرهنگی -سنتی گیاه لوفا
طرز درست کردن قمقمه آب از میوه های لوفا
صدمات ناشی از گیاه لوفا
منابع و مآخذ

در گزیده ای از این کتاب آمده :
“لوفا” گیاهی علفی و یکساله با ساقه‌های رونده است که عموما بومی مناطق جنوب و جنوب شرقی آسیا شناخته می‌شود. این گیاه که در زمره‌ی کدوهای قلیانی محسوب می‌شود، دارای دوره رشد نسبتا طولانی است بطوریکه طی ۱۲۰-۹۰ روز پس از نشاء گیاهچه‌ها و ضمن ۱۸۰-۱۵۰ روز پس از کشت مستقیم بذور در زمین اصلی به مرحله رسیدگی کامل و آمادگی برای برداشت نائل می‌آید.

میوه‌های “لوفا” پس از رسیدگی فیزیولوژیک باید تا مرحله سفت شدن فیبرهای داخلی و خشک شدن پوسته خارجی آن همچنان بر روی بوته‌ها باقی بمانند، مگر اینکه بواسطۀ احتمال بروز یخبندان و خسارت دیدگی ناگهانی بوته‌ها در اثر سرمای نابهنگام پائیزه اندکی زودتر برداشت کردند. مناطق قابل پرورش گیاه “لوفا” باید حداقل دارای ۲۰۰-۱۵۰ روز از سال با دمای گرم و عاری از یخبندان باشند.

دسته بندی: 🔺سایر » 🔺پروژه های آموزشی

تعداد مشاهده: 2127 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 152

حجم فایل:16,917 کیلوبایت

 قیمت: 65,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل